Korkmaz серија Bianca

Korkmaz серија Bianca
Поставете го на маса елегантниот комплет за јадење Bianca при секоја пригода. Висок квалитет, бел, елегантен и здрав порцелан.

Порцеланскиот комплет Bianca на Korkmaz од 86 парчиња содржи:
• 12 бр. основни чинии - 27 см
• 12 бр. супни чинии - 22 см
• 12 бр. десертни купи - 15 см
• 12 бр. салатни чинии - 11 см
• 6 бр. чаши за чај - 200 мл
• 6 бр. чинии за чај
• 6 бр. чаши за кафе - 100 мл
• 6 бр. чинии за кафе
• 1 бр. овална чинија - 31 см
• 2 бр. овални чинии - 22 см
• 1 бр. супник - 3,5 литра
• 1 бр. капак за супник
• 1 бр. салатиера - 23 см
• 1 бр. сад за сос
• 1 бр. капак за сад за сос
• 1 бр. салфетник
• 1 бр. поставка за чепкалки за заби
• 2 к-та сол/пипер

Категории