Korkmaz серија Rita

Korkmaz серија Rita
Korkmaz, серија Rita - Убав и сигурен комплет тенџериња за вистински мајстори во кујната!

Карактеристики и предности на садовите од серијата:
- Неверојатно удобен систем за лесно истекување на водата која врие.
- Транспарентен капак од калено стакло за подобра визуелна контрола врз процесот на готвење.
- Специјални отвори врз капакот на тенџерето, кои може да ги оставите отворени, кога сакате пареата да излегува, или пак го блокирате за да "задуши" јадењето.
- Kапсулирана основа, обезбедувајќи рамномерно пренесување на топлината.
- Висококвалитетниот материјал на изработка - полиран нерѓосувачки челик 18/10 Cr-Ni (Inox), исклучително отпорни на абење и корозија.

Категории