Термоси

Термоси
Термички бокали од нерѓосувачки челик, со пластична рачка и капак кои се ладни на допир. Со модерен цилиндричен дизајн, тие се лесни за одржување заради големиот отвор. Отпорни се на кршење заради слојот од нерѓосувачки челик, и го задржуваат пијалокот топол со часови, а ладен уште подолго.

Категории