Tognana

Tognana
Тогнана е италијански производител на високо квалитетен порцелан со традиција од 1775 година, кој нуди врвни производи со елегантни форми и декорации, со класичен стил. Светски признатото модерно технолошко лидерство го прави Тогнана неприкосновен водечки бренд во производството на фин порцелан, кој нуди неограничени различни форми, декорации и стилови од рафинирани материјали.
Квалитетните производи на Тогнана ги задоволуваат вашите вкусови и потреби и го декорираат вашиот дом во италијански стил.

Категории