Korkmaz серија Rosanna

Korkmaz серија Rosanna
Серијата Росана на Коркмаз е изработена од нерѓосувачки челик Cr-Ni 18/10. Со тројслојно дно за одржување и рамномерно распоредување на топлината, а основата и рачките се дизајнирани во боја на бакар, што на серијата Росана и дава естетска впечатливост и препознатлив стил.

Категории