Korkmaz серија Steama

Korkmaz серија Steama
Steama серијата на Korkmaz е со стилски дизајни и практична за употреба. Сите садови се изработени од нерѓосувачки челик Cr-Ni 18/10, со ергономски рачки од нерѓосувачки челик отпорни на топлина и супер капсулна основа која обезбедува рамномерно загревање. Капаците се изработени од специјално калено стакло. Благодарение на филтерот на капакот, во овие садови можете и да готвите на пареа и да ги цедите вашите тестенини.

Категории