Korkmaz серија Granita

Korkmaz серија Granita
Тавите гранита се изработени со слој со одлична адхезија на внатрешните површини, заради што се отпорни на гребење, лесно се чистат, обезбедуваат високи перформанси при готвење, дури и при слаба топлина заради нивната висока топлинска спроводливост.
Изработени се од материјали што може да се рециклираат, со еколошка технологија на производство.

Категории