Vinoteque

 Vinoteque
Линијата Vinoteque се чаши на столче дизајнирани да одговараат целосно на 5 сетила: слух, вид, мирис, вкус и допир.

Секоја вино има уникатни органолептички својства и поради оваа причина, секое вино мора да се служи во соодветна чаша на столче за да ги зајакне неговите карактеристики. Основната функција на чашите Vinoteque е да ги балансира карастеритиките на секој тип вино.
Нивната форма и димензии се резултат на студии и истражувања, на органолептичките квалитети на мирисите и на физичките услови и карактеристики кои овозможуваат да се подобри перцепцијата.

Vinotequie, широк спектар на професионални, елегантни и издржливи чаши на столче за висока сетилна перцепција за дегустација на сите видови вина.

Категории