ROSE TULIPANI - Black&White

ROSE TULIPANI - Black&White
Елегантен дизајн со декорација на црно врз бела површина и бело врз матирана црна основа, лесен за комбинирање, овој сервис на Unitable претставува украс на секоја маса.

Категории