ROSE TULIPANI Havana

ROSE TULIPANI Havana
Игра со декорации во зелено и бело и нивниот негатив – тоа е Havana. Целосна колекција со чаши за кафе, чај и сервис за јадење, погоден за секојдневна употреба.

Категории