Palace

 Palace
Елеганција и стабилност - серија Palace

Здрави и отпорни, лесни за употреба чаши на столче со класичен дизајн.
Балонот малку се стеснува кон устата, што фаворизира за најдобро перцепција на мирисите и за дозирање на виното во устата за целосно уживање на специфичните вкусови.

Категории