Тенџериња и тави од инокс

 Тенџериња и тави од инокс
Садовите од инокс на Korkmaz се полирани со нерѓосувачки челик, отпорен на корозија.
Со дебело, трослојно дно кое не се деформира обезбедува рамномерно загревање на целиот сад за готвење. Исто така имаат и дршки кои не се загреваат со што се олеснува употребата. Здравата исхрана е гарантирана со овие садови на Kokrmaz.

Категории