Korkmaz серија Astra

Korkmaz серија Astra
Korkmaz, серија Astra - здравото готвење на вкусни јадења и пријатните емоции во кујната се загарантирани!

Карактеристики и предности на садовите од серијата:

- Елегантен дизајн и карактеристичен изглед на сите елементи во комплетот кој лесно се разликуваат по трите сатенирани ленти на врвот на секој сад.
- Висококвалитетен материјал на изработка - нерѓосувачки челик 18/10 Cr-Ni (Inox), полиран до сјај, исклучително отпорен на абење и корозија.
- Дебело, цврсто тројно зајакнато дно со термоизолатор што не се деформира од високи температури и нагло ладење, а истовремено е високо топлопроводно и штеди енергија.
- Ергономски рачки од нерѓосувачки челик, кои не се загреваат за време на готвењето.
- Садовите се компатибилни со сите видови печки и плочи, вклучувајќи и индукциони плотни.
- Садовите се чистат и одржуваат многу лесно.

Секако, тие се целосно погодни за миење во машина за садови.

Категории