Тенџериња и тави од алуминиум

 Тенџериња и тави од алуминиум
Професионално изработени садови. Сериите Fine-Cast и Gusto од лесен алуминиум обезбедуваат рамномерна топлина, а со тоа и готвењето е здраво.

Категории