Тенџериња и тави со керамичко дно

 Тенџериња и тави со керамичко дно
При изработката на Natura и Natura Plus се користени 100% еколошки матерјали. Одлична површина од двете страни отпорна на гребење и температура од на 450°C. Се готви со многу малку масло, што придонесува за одлично здравје.

Категории