Тенџериња и тави од леано железо

 Тенџериња и тави од леано железо
Садовите од леано железо ја имаат предноста да ја распределат топлината полека, па храната да се готви рамномерно задржувајќи го вкусот и своите квалитети. На овој начин штедите енергија. Садовите од леано железо апсорбираат мириси, овозможувајќи ви да готвите неколку работи истовремено.

Подкатегории


Категории