Korkmaz серија Casterra

Korkmaz серија Casterra
Korkmaz има широк спектар на висококвалитетни производ од леано железо од серијата ”Casterra”.

Серијата ”Casterra”, се одликува со:
- Издржливост на висока температура.
- Целата површина на „Casterra” се загрева рамномерно, па можете да готвите и на пониска температура, и така да заштедите енергија.
- Ја чува храната топла долго време откако ќе го исклучите изворот на енергија.
- Има нелеплива површина и брзо реагира на промените на температурата.
- Може да се користи за печење во рерна.
- Надворешната тројно емајлирана површина го штити садот и го прави лесен за одржување.
За правилната употреба на садовите од леано железо, користете маснотии при готвењето.

Категории