Тенџериња и тави со бакарно дно

 Тенџериња и тави со бакарно дно
Линијата Divani ќе создаде совршено нова атмосфера во вашата кујна - традиционален стил со модерна естетика.

Но садовите од оваа серија не се одликуваат само со елеганцијата во дизајнот. При производството искористена е тајната на уникатната изработка на системот TRE-PLY – висока технологија на комбинирање на бакар, алумимиум и челик. Преку оваа технологија се обезбедува брзо и рамномерно распределување на топлината. Со ова приготвувањето на храната е брзо и здраво.

Категории