Тенџериња под притисок

 Тенџериња под притисок
Можеме да ја достигнеме точката на вриење на водата (100 степени целзиусови), користејќи обични тенџериња, но со притисок можеме да достигнеме и повисоки температури (барем 120 степени целзиусови), благодарение на специфичноста со која работат, значително се намалува времето за готвење...
Заштедете до 70% од своето време и 50% од енергијата. Едноставно и безбедно, тенџерињата под притисок на Korkmaz нудат висок степен на безбедност. Вградениот систем за блокирање овозможува ова тенџере да се отвора само кога притисокот е ослободен целосно.

Категории