Фин коскен порцелан

 Фин коскен порцелан
Eдни од најубавите колекции садови за јадење, кои ги избравме за вас, се направени од фин коска. Овој материјал е уште нежeн на поглед и на допир, но всушност е силен и издржлив. Ви нудиме посебна селекција производи од фин коска, достојни за повеќето потреби во домаќинствата и повеќето специјални прилики, а се дело на водечки европски производители.

Категории