Листа на свадбени подароци

Факт е дека по повеќето свадби кај нас остануваат куп несакани подароци. Често по овој ден младите се обидуваат да ги вратат во продавниците бројните вазни, свеќници и пепелници. Европјаните, кои се повеќе практични од нас, одамна сакаат да направат листа на подароци за сè што им е потребно за идниот дом. Тие немаат проблем да направат листа на продавници со однапред утврдена листа
.
Веќе и во Македонија може да се израдувате, и секако им олесните на своите гости, и да направите листа на подароци во Бест Селекшн каде навистина ќе се нурнете во морето од идеи за стилски и практичен подарок.

Нашиот тим ќе се погрижи да организира листа со подароци, која може да биде одобрена од младите и испратена на гостите. Секој еден од нив избира подарок според можностите и желбата. Плаќањата и испораката се организираат од страна на претставник на нашата компанија.

Ако имате гости, кои не живеат во градовите со наши продавници, тие можат да платат по банкарски пат. Тие ќе го добијат по курир ваучерот, кој ќе ви го донесат при доаѓањето. Освен тоа еден подарок може да биде купен и од двајца, тројца или повеќе гости.

Подароците можат да бидат спакувани или да се испрати специјален ваучер, на кој е испишано името на гостинот и предметот кој го купил, но без да се наведува вредноста. Така сите гости се еднакви на свадбата и се избегнува самоувереност на даровите. Освен тоа, за време на свадбата на младите не морале да носат огромни пакети. Семејството ги добива следниот ден или до една недела по свадбата и тогаш можат на мир да ги отвори најубавите спакувани подароци, да прочитаат честитки и да се израдуваат на посакуваните предмети за дома.


За повеќе информации:
contact@bestselection.mk
Tел .: 02 3111 899


Категории